top of page
  • Writer's pictureAna Iulia

Premiul Tineretului și Premiul de Consolare pe Hipodromul Ploiești


Eu și Natacha în proba de ștafetă

 

Duminică 21 octombrie 2018.

7:00AM

Plouă și e frig! 🌂

Sună alarma și mă ridic cu greu din pat. Oh, dar stai! Trebuie să ajung pe hipodrom! Azi am probă de ștafetă și nu pot rata asta. Mă echipez, apuc în grabă un sandwitch din bucătărie și pornesc la drum.

9:30 AM

Pe hipodrom au început deja cursele. Spectatorii s-au cam speriat de vremea nefavorabilă și doar câțiva mai curajoși s-au avântat în tribune.

Ne pregătim și noi caii și ne apucăm de încălzire, dar nu înainte de o poză de grup cu echipa 😊

Echipa Domeniul Cailor

10:10 AM

Hipodromul începe să prindă viață, în ciuda norilor ce încă acoperă cerul.

Circa 500 de spectatori au fost prezenţi, în tribune, pentru a asista la reuniunea care a avut drept principal eveniment „Premiul de Consolare”, cursa în care se întrec, în mod tradiţional, caii învinşi în Derby-ul de Trap al României.


🏆 Principala cursă a zilei, a fost câştigată, surprinzător, de armăsarul Rapid, care nu se număra printre favoriţi. A profitat, însă, de faptul că iapa creditată cu prima şansă, Răsfăţata, a galopat încă din debutul cursei, şi s-a impus clar, cu avans de aproape o secundă, în faţa altei iepe, Patima.


A fost o reuniune cu şase curse de trap şi două întreceri cu ponei, una dintre acestea fiind competiţia de ştafetă în care au fost implicaţi, pe lângă micii căluţi, şi caii de sport. 🐴






10:30 AM

Facem o mică prezentare a cailor înainte de ștafetă.




11:15 AM

Intrăm pe rând la întrecerea de ștafetă. 🐎

Toată echipa are emoții, dar ne încărcăm bateriile cu energia minunată pe care ne-o transmite publicul.


🏆 Întrecerea de ştafetă a fost câştigată de Daria Ghencea cu Incredibil şi Antonia Matei cu poneiul Camelia, pe locul 2 fiind eu cu Natacha și partenerii noștri Ioana Ghencea cu Calypso.




Următoarea Reuniune oficială de trap de pe Hipodromul Ploieşti va avea loc peste două săptămâni, pe 4 noiembrie, atunci când se va ţine ultima cursă clasică din 2018, Criteriul de Fond.




55 views0 comments

Comments


bottom of page